Primarul Comunei Milcoiu

Va ureaza bine a-ti venit pe site-ul primariei.

PRIMĂRIA MILCOIU
Pentru a vă oferi o excelentă experienţă de navigare, websiteul foloseste cookie. Utilizarea în continuare presupune ca avem acceptul Dumneavoastră. Primăria comunei Milcoiu, colectează, procesează şi transferă date cu caracter personal, în format letric şi în format electronic cu respectarea prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016. Notificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.  

Informaţii Primăria Comunei Milcoiu

Măsuri de mediu şi climă

BUGET

Procesul bugetar reprezintă ansamblul acţiunilor şi măsurilor intreprinse de autoritatea statală competentă cu privire la etapele consecutive ale procedurii bugetare: elaborarea proiectului de buget, aprobarea acestuia, executarea sa, încheierea, controlul şi aprobarea execuţiei bugetare.

Citeste mai mult

HOTĂRÂRI

Proiectele de hotărâre pot fi propuse de consilieri sau de primar, în exercitarea atribuţiilor ce îi revin Consiliul Local adoptă hotărâri, cu votul majorităţii membrilor prezenţi. Redactarea proiectelor se face de cei care le propun, cu sprijinul secretarului şi al serviciilor din cadrul aparatului de specialitate.Citeste mai mult

SITUAŢII FINANCIARE

Darea de seamă este documentul care cuprinde expunerea şi analiza activităţii unei unităţi, într-o anumită etapă. Darea de seamă este prezentată de conducere în faţa colectivului de salariaţi sau consiliul local, în şedinţă de analiză a muncii, şedinţă care are loc trimestrial. Se întocmeste pe baza rapoartelor de activitate.

Citeste mai mult

           
User On-Line:       Accesari: 414246      Dupa ip: 37118      Ultima acesare : 2021-10-23 07:59:43  

25 Mai
Postat de: milcoiu
Hits: 70

Anunţ public

Privind decizia etapei de încadrare.
COMUNA MILCOIU, titular al proiectului „Construire pod, consolidare versanți și lucrări de stopare a alunecărilor de teren în zona UAT comuna Milcoiu, jud Vâlcea - faza S.F. ”, propus a fi realizat în comuna Milcoiu, satul Căzănești, jud. Vâlcea anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Vâlcea, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului.

Citeste mai mult

19 Mai
Postat de: milcoiu
Hits: 64

Anunţ public

Privind decizia etapei de încadrare.
COMUNA MILCOIU, titular al proiectului „Lucrări de consolidare și punere în siguranță a drumului de interes local în satul Suricaru, pct. La Iordachioiu- Gavanel, comuna Milcoiu, jud. Vâlcea ”, propus a fi realizat în comuna Milcoiu, satul Suricaru, pct. La Iordachioiu-Gavanel, jud. Vâlcea anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Vâlcea, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului.

Citeste mai mult

23 Aprilie
Postat de: milcoiu
Hits: 83

Anunț

Această informare este efectuată de COMUNA MILCOIU, cu sediul în localitatea Milcoiu, nr. 61, judeţul Vâlcea, cod poştal 247395, telefon +4 0250.760.189, ce intenţionează să solicite de la S.G.A. Vâlcea aviz de gospodărire a apelor pentru realizarea lucrărilor „Construire pod, consolidare versanţi si lucrări de stopare a alunecărilor de teren în zona unităţii administrativ teritoriale comuna Milcoiu, judeţul Vâlcea”.

Citeste mai mult

12 Aprilie
Postat de: milcoiu
Hits: 79

Anunț

ÎN URMA INSTRUCŢIUNII CNCAV NR.132/12.04.2021 VĂ TRANSMITEM MĂSURILE PENTRU ASIGURAREA VACCINĂRII ANGAJAŢILOR OPERATORILOR ECONOMICI CU VACCINUL ASTRAZENECA.

Citeste mai mult

18 Martie
Postat de: milcoiu
Hits: 100

Anunț

Privind elaborarea unui proiect de Hotărâre de Consiliu Local privind aprobarea indexării nivelului impozitelor, taxelor și a altor sume cuvenite bugetului local pentru anul 2022

Citeste mai mult

Prima pagina    Urmatoarea pagina    --Pagina 1din 10--   Anterioara pagina     Ultima pagina                      
    © 2019 Primăria Comunei Milcoiu