Primarul Comunei Milcoiu

Va ureaza bine a-ti venit pe site-ul primariei.
×
Acasa
Despre Noi
Informatii
Consiliul Local
Transparenta
Contact
×

Ultimile Stiri

Proiectele de hotarare pot fi propuse de consilieri sau de primar. In exercitarea atributiilor ce ii revin Consiliul Local adopta hotarari, cu votul majoritatii membrilor prezenti.

Despre

Tehnologii moderne.

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetuer adipiscing elit. Proin dictum elementum velit.


Pentru cel mai inalt nivel.

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetuer adipiscing elit. Proin dictum elementum velit.

Primăria Milcoiu, Județul Vâlcea.  

Unitate, Progres,
Soliditate.

TEHNOLOGII MODERNE PENTRU CEL MAI INALT NIVEL


Pentru a vă oferi o excelentă experienţă de navigare, websiteul foloseste cookie. Utilizarea în continuare presupune ca avem acceptul Dumneavoastră. Primăria comunei Milcoiu, colectează, procesează şi transferă date cu caracter personal, în format letric şi în format electronic cu respectarea prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016. Notificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Informaţii Primăria Comunei Milcoiu

BUGET

Procesul bugetar reprezintă ansamblul acţiunilor şi măsurilor intreprinse de autoritatea statală competentă cu privire la etapele consecutive ale procedurii bugetare: elaborarea proiectului de buget, aprobarea acestuia, executarea sa, încheierea, controlul şi aprobarea execuţiei bugetare.

Citeste mai mult

HOTĂRÂRI

Proiectele de hotărâre pot fi propuse de consilieri sau de primar, în exercitarea atribuţiilor ce îi revin Consiliul Local adoptă hotărâri, cu votul majorităţii membrilor prezenţi. Redactarea proiectelor se face de cei care le propun, cu sprijinul secretarului şi al serviciilor din cadrul aparatului de specialitate.

Citeste mai mult

SITUAŢII FINANCIARE

Darea de seamă este documentul care cuprinde expunerea şi analiza activităţii unei unităţi, într-o anumită etapă. Darea de seamă este prezentată de conducere în faţa colectivului de salariaţi sau consiliul local, în şedinţă de analiză a muncii, şedinţă care are loc trimestrial. Se întocmeste pe baza rapoartelor de activitate.

Citeste mai mult

       
User On-Line:       Accesari: 398454      Dupa ip: 33813      Ultima acesare : 2020-09-30 17:19:49  

24 Aprilie
Postat de: milcoiu
Hits: 50

Dezbatere publică

Pentru elaborarea unui proiect de Hotărâre de Consiliu Local privind aprobarea instituirii taxei speciale de salubrizare în cazul prestațiilor de care beneficiază utilizatorii fără contract din Comuna Milcoiu, județul Vâlcea.

Citeste mai mult

14 Aprilie
Postat de: milcoiu
Hits: 57

Anunț

Taxa specială de salubrizare.

Citeste mai mult

08 Aprilie
Postat de: milcoiu
Hits: 51

Informare

Cum ne protejăm de COVID-19
Autoritatea Teritorială de Ordine Publică prin activitatea sa, ia măsuri de antrenare a populaţiei în activităţiile de asigurare a ordinii publice pentru promovarea intereselor comumtăţii.

Citeste mai mult

06 Aprilie
Postat de: milcoiu
Hits: 52

ANUNŢ IMPORTANT

STIMATI CETĂŢENI,
VĂ INFORMĂM CĂ, ÎNCEPÂND CU LUNA FEBRUARIE, SE VA FACE RIDICAREA GUNOIULUI MENAJER DEPOZITAT ÎN PUBELE, DUPĂ URMĂTORUL PROGRAM:

Citeste mai mult

12 Martie
Postat de: milcoiu
Hits: 79

ÎN ATENȚIA CETĂŢENILOR

Având în vedere situația îngrijorătoare, de potențial pericol, indusă de apariţia coronavirusului (covid-19) inclusiv pe teritoriul României, vă comunicăm că programul de lucru al Primăriei comunei MILCOIU rămâne neschimbat, însă pentru a evita aglomerarea şi pe cât posibil contactul dintre cetăţeni cât şi dintre cetăţeni şi funcţionarii primăriei, este strict necesară să se respecte următoarele reguli, până la eliminarea cazurilor de îmbolnăviri, de pe teritoriul ţării noastre :

Citeste mai mult

    © 2017 Primăria Comunei Milcoiu