PRIMĂRIA MILCOIU


Informatii Publice


25 Mai
Postat de: milcoiu
Hits: 56

Anunţ public

Privind decizia etapei de încadrare.
COMUNA MILCOIU, titular al proiectului „Construire pod, consolidare versanți și lucrări de stopare a alunecărilor de teren în zona UAT comuna Milcoiu, jud Vâlcea - faza S.F. ”, propus a fi realizat în comuna Milcoiu, satul Căzănești, jud. Vâlcea anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Vâlcea, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului.

Citeste mai mult
19 Mai
Postat de: milcoiu
Hits: 53

Anunţ public

Privind decizia etapei de încadrare.
COMUNA MILCOIU, titular al proiectului „Lucrări de consolidare și punere în siguranță a drumului de interes local în satul Suricaru, pct. La Iordachioiu- Gavanel, comuna Milcoiu, jud. Vâlcea ”, propus a fi realizat în comuna Milcoiu, satul Suricaru, pct. La Iordachioiu-Gavanel, jud. Vâlcea anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Vâlcea, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului.

Citeste mai mult
23 Aprilie
Postat de: milcoiu
Hits: 69

Anunț

Această informare este efectuată de COMUNA MILCOIU, cu sediul în localitatea Milcoiu, nr. 61, judeţul Vâlcea, cod poştal 247395, telefon +4 0250.760.189, ce intenţionează să solicite de la S.G.A. Vâlcea aviz de gospodărire a apelor pentru realizarea lucrărilor „Construire pod, consolidare versanţi si lucrări de stopare a alunecărilor de teren în zona unităţii administrativ teritoriale comuna Milcoiu, judeţul Vâlcea”.

Citeste mai mult
12 Aprilie
Postat de: milcoiu
Hits: 62

Anunț

ÎN URMA INSTRUCŢIUNII CNCAV NR.132/12.04.2021 VĂ TRANSMITEM MĂSURILE PENTRU ASIGURAREA VACCINĂRII ANGAJAŢILOR OPERATORILOR ECONOMICI CU VACCINUL ASTRAZENECA.

Citeste mai mult
18 Martie
Postat de: milcoiu
Hits: 88

Anunț

Privind elaborarea unui proiect de Hotărâre de Consiliu Local privind aprobarea indexării nivelului impozitelor, taxelor și a altor sume cuvenite bugetului local pentru anul 2022

Citeste mai mult
Prima pagina    Urmatoarea pagina    --Pagina 1din 10--   Anterioara pagina     Ultima pagina