×
Acasa
Despre Noi
Informatii
Consiliul Local
Transparenta
Contact
×

Ultimile Stiri

Proiectele de hotarare pot fi propuse de consilieri sau de primar. In exercitarea atributiilor ce ii revin Consiliul Local adopta hotarari, cu votul majoritatii membrilor prezenti.

Despre

Tehnologii moderne.

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetuer adipiscing elit. Proin dictum elementum velit.


Pentru cel mai inalt nivel.

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetuer adipiscing elit. Proin dictum elementum velit.Informatii Publice


24 Aprilie
Postat de: milcoiu
Hits: 75

Dezbatere publică

Pentru elaborarea unui proiect de Hotărâre de Consiliu Local privind aprobarea instituirii taxei speciale de salubrizare în cazul prestațiilor de care beneficiază utilizatorii fără contract din Comuna Milcoiu, județul Vâlcea.

Citeste mai mult
11 Noiembrie
Postat de: milcoiu
Hits: 41

Anunț

În conformitate cu prevederile art. 7, alin 2 și 4 din Legea nr. 52/2003, privind transparența decizională în administrația publică, republicată, se dă publicității urmatorul ANUNȚ privind elaborarea unui proiect de Hotărâre de Consiliu Local privind aprobarea nivelului impozitelor, taxelor și a altor sume cuvenite bugetului local pentru anul 2020 . Termenul limită de depunere a propunerilor, sugestiilor cu privire la proiectul de hotărâre inițiat - 11.12.2019, ora 14,00 la registratura Primăriei Milcoiu.

Citeste mai mult
28 Octombrie
Postat de: milcoiu
Hits: 37

Anunț

În conformitate cu prevederile art. 7, alin 2 si 4 din Legea nr. 52/2003, privind transparența decizională în administrația publică, republicată, se dă publicității următorul ANUNȚ privind elaborarea unui proiect de Hotărâre de Consiliu Local privind aprobarea anulării accesoriilor aferente obligațiilor principale restante la 31 decembrie 2018, inclusiv constând în creanțe de natură fiscală datorate bugetului local al comunei Milcoiu, județul Vâlcea. Termenul limită de depunere a propunerilor, sugestiilor cu privire la proiectul de hotărâre inițiat - 25.11.2019, ora 14.00 la registratura Primăriei Milcoiu.

Citeste mai mult
Prima pagina    Urmatoarea pagina    --Pagina 1din 1--   Anterioara pagina     Ultima pagina