Primarul Comunei Milcoiu

Va ureaza bine a-ti venit pe site-ul primariei.

PRIMĂRIA MILCOIUPentru a vă oferi o excelentă experienţă de navigare, websiteul foloseste cookie. Utilizarea în continuare presupune ca avem acceptul Dumneavoastră. Primăria comunei Milcoiu, colectează, procesează şi transferă date cu caracter personal, în format letric şi în format electronic cu respectarea prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016. Notificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Unitate, Progres,
Soliditate.

TEHNOLOGII MODERNE PENTRU CEL MAI INALT NIVEL


Pentru a vă oferi o excelentă experienţă de navigare, websiteul foloseste cookie. Utilizarea în continuare presupune ca avem acceptul Dumneavoastră. Primăria comunei Milcoiu, colectează, procesează şi transferă date cu caracter personal, în format letric şi în format electronic cu respectarea prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016. Notificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Informaţii Primăria Comunei Milcoiu

BUGET

Procesul bugetar reprezintă ansamblul acţiunilor şi măsurilor intreprinse de autoritatea statală competentă cu privire la etapele consecutive ale procedurii bugetare: elaborarea proiectului de buget, aprobarea acestuia, executarea sa, încheierea, controlul şi aprobarea execuţiei bugetare.

Citeste mai mult

HOTĂRÂRI

Proiectele de hotărâre pot fi propuse de consilieri sau de primar, în exercitarea atribuţiilor ce îi revin Consiliul Local adoptă hotărâri, cu votul majorităţii membrilor prezenţi. Redactarea proiectelor se face de cei care le propun, cu sprijinul secretarului şi al serviciilor din cadrul aparatului de specialitate.

Citeste mai mult

SITUAŢII FINANCIARE

Darea de seamă este documentul care cuprinde expunerea şi analiza activităţii unei unităţi, într-o anumită etapă. Darea de seamă este prezentată de conducere în faţa colectivului de salariaţi sau consiliul local, în şedinţă de analiză a muncii, şedinţă care are loc trimestrial. Se întocmeste pe baza rapoartelor de activitate.

Citeste mai mult

       
User On-Line:       Accesari: 445788      Dupa ip: 42958      Ultima acesare : 2023-09-23 16:58:31  

31 August
Postat de: milcoiu
Hits: 19

PNRR: FONDURI PENTRU

ROMÂNIA MODERNĂ ȘI REFORMATĂ
UAT COMUNA MILCOIU anunță public semnarea contractului de finanţare nr. 302DOT/2023 pentru proiectul „DOTAREA CU MOBILIER, MATERIALE DIDACTICE ŞI ECHIPAMENTE DIGITALE A UNITĂŢILOR DE ÎNVĂŢĂMÂNT PREUNIVERSITAR DIN COMUNA MILCOIU, JUDEŢUL VÂLCEA” (cod F-PNRR-Dotări-2023-0301) depus în cadrul PNRR/2022/C15.

Citeste mai mult

02 August
Postat de: milcoiu
Hits: 24

ANUNȚ

Stimați cetățeni!
Vă informăm că în perioada 03.08.2023 - 04.08.2023 se va întrerupe furnizarea apei către dumneavoastră pentru remedierea avariilor produse în sistemul de alimentare cu apa în satele Milcoiu, Tepsenari și Cazanești.
Va mulţumim pentru înţelegere!

Citeste mai mult

14 Iulie
Postat de: milcoiu
Hits: 28

UAT COMUNA MILCOIU, anunţă publicul interesat

Asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiect „ CONSTRUIRE POD, CONSOLIDARE VERSANȚI ȘI LUCRĂRI DE STOPARE A ALUNECĂRILOR DE TEREN ÎN ZONA UNITĂȚII ADMINISTRATIV TERITORIALE, COMUNA MILCOIU, JUDEŢUL VÂLCEA", propus a fi realizat în comuna Milcoiu, judeţul Vâlcea.

Citeste mai mult

11 Iulie
Postat de: milcoiu
Hits: 24

ANUNȚ

CONSTRUIRE POD, CONSOLIDARE VERSANȚI ȘI LUCRARI DE STOPARE A ALUNECĂRILOR DE TEREN ÎN ZONA UNITĂȚII ADMINISTRATIV TERITORIALE COMUNA MILCOIU, JUDEȚUL VÂLCEA

Citeste mai mult

03 Iulie
Postat de: milcoiu
Hits: 23

ANUNȚ

EVENIMENTUL ORGANIZAT DE PRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL MILCOIU CE SE VA DERULA DUMINICĂ, 23 IULIE 2023 DE „ZIUA COMUNEI MILCOIU", EDIŢIA A III- A SE VA DESFĂSURA ÎN CURTEA ȘCOLII GIMNAZIALE MILCOIU V-VIII ȘI A CENTRULUI DE PERMANENȚĂ.

VĂ AȘTEPTĂM CU DRAG!

Citeste mai mult

Prima pagina    Urmatoarea pagina    --Pagina 1din 13--   Anterioara pagina     Ultima pagina                      
    © 2023 Primăria Comunei Milcoiu