Primarul Comunei Milcoiu

Va ureaza bine a-ti venit pe site-ul primariei.
×
Acasa
Despre Noi
Informatii
Consiliul Local
Transparenta
Contact
×

Ultimile Stiri

Proiectele de hotarare pot fi propuse de consilieri sau de primar. In exercitarea atributiilor ce ii revin Consiliul Local adopta hotarari, cu votul majoritatii membrilor prezenti.

Despre

Tehnologii moderne.

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetuer adipiscing elit. Proin dictum elementum velit.


Pentru cel mai inalt nivel.

Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetuer adipiscing elit. Proin dictum elementum velit.

Primăria Milcoiu, Județul Vâlcea.  

Unitate, Progres,
Soliditate.

TEHNOLOGII MODERNE PENTRU CEL MAI INALT NIVEL


Pentru a vă oferi o excelentă experienţă de navigare, websiteul foloseste cookie. Utilizarea în continuare presupune ca avem acceptul Dumneavoastră. Primăria comunei Milcoiu, colectează, procesează şi transferă date cu caracter personal, în format letric şi în format electronic cu respectarea prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016. Notificare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Informaţii Primăria Comunei Milcoiu

BUGET

Procesul bugetar reprezintă ansamblul acţiunilor şi măsurilor intreprinse de autoritatea statală competentă cu privire la etapele consecutive ale procedurii bugetare: elaborarea proiectului de buget, aprobarea acestuia, executarea sa, încheierea, controlul şi aprobarea execuţiei bugetare.

Citeste mai mult

HOTĂRÂRI

Proiectele de hotărâre pot fi propuse de consilieri sau de primar, în exercitarea atribuţiilor ce îi revin Consiliul Local adoptă hotărâri, cu votul majorităţii membrilor prezenţi. Redactarea proiectelor se face de cei care le propun, cu sprijinul secretarului şi al serviciilor din cadrul aparatului de specialitate.

Citeste mai mult

SITUAŢII FINANCIARE

Darea de seamă este documentul care cuprinde expunerea şi analiza activităţii unei unităţi, într-o anumită etapă. Darea de seamă este prezentată de conducere în faţa colectivului de salariaţi sau consiliul local, în şedinţă de analiză a muncii, şedinţă care are loc trimestrial. Se întocmeste pe baza rapoartelor de activitate.

Citeste mai mult

       
User On-Line:       Accesari: 405971      Dupa ip: 35330      Ultima acesare : 2021-05-17 06:51:04  

23 Aprilie
Postat de: milcoiu
Hits: 12

Anunț

Această informare este efectuată de COMUNA MILCOIU, cu sediul în localitatea Milcoiu, nr. 61, judeţul Vâlcea, cod poştal 247395, telefon +4 0250.760.189, ce intenţionează să solicite de la S.G.A. Vâlcea aviz de gospodărire a apelor pentru realizarea lucrărilor „Construire pod, consolidare versanţi si lucrări de stopare a alunecărilor de teren în zona unităţii administrativ teritoriale comuna Milcoiu, judeţul Vâlcea”.

Citeste mai mult

12 Aprilie
Postat de: milcoiu
Hits: 12

Anunț

ÎN URMA INSTRUCŢIUNII CNCAV NR.132/12.04.2021 VĂ TRANSMITEM MĂSURILE PENTRU ASIGURAREA VACCINĂRII ANGAJAŢILOR OPERATORILOR ECONOMICI CU VACCINUL ASTRAZENECA.

Citeste mai mult

18 Martie
Postat de: milcoiu
Hits: 16

Anunț

Privind elaborarea unui proiect de Hotărâre de Consiliu Local privind aprobarea indexării nivelului impozitelor, taxelor și a altor sume cuvenite bugetului local pentru anul 2022

Citeste mai mult

05 Aprilie
Postat de: milcoiu
Hits: 17

RECENSAMÂNTUL

GENERAL AGRICOL 2020
10 MAI - 31 IULIE 2021

Citeste mai mult

27 Martie
Postat de: milcoiu
Hits: 16

HOTĂRÂREA NR. 18

Privitor la: actualizarea scenariilor de funcţionare a unităţilor de învăţământ preuniversitar din judeţul Vâlcea, în condiţii de siguranţă epidemioiogică.

Citeste mai mult

    © 2017 Primăria Comunei Milcoiu