PRIMĂRIA MILCOIU


Informatii Publice


31 August
Postat de: milcoiu
Hits: 19

PNRR: FONDURI PENTRU

ROMÂNIA MODERNĂ ȘI REFORMATĂ
UAT COMUNA MILCOIU anunță public semnarea contractului de finanţare nr. 302DOT/2023 pentru proiectul „DOTAREA CU MOBILIER, MATERIALE DIDACTICE ŞI ECHIPAMENTE DIGITALE A UNITĂŢILOR DE ÎNVĂŢĂMÂNT PREUNIVERSITAR DIN COMUNA MILCOIU, JUDEŢUL VÂLCEA” (cod F-PNRR-Dotări-2023-0301) depus în cadrul PNRR/2022/C15.

Citeste mai mult
02 August
Postat de: milcoiu
Hits: 24

ANUNȚ

Stimați cetățeni!
Vă informăm că în perioada 03.08.2023 - 04.08.2023 se va întrerupe furnizarea apei către dumneavoastră pentru remedierea avariilor produse în sistemul de alimentare cu apa în satele Milcoiu, Tepsenari și Cazanești.
Va mulţumim pentru înţelegere!

Citeste mai mult
14 Iulie
Postat de: milcoiu
Hits: 28

UAT COMUNA MILCOIU, anunţă publicul interesat

Asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiect „ CONSTRUIRE POD, CONSOLIDARE VERSANȚI ȘI LUCRĂRI DE STOPARE A ALUNECĂRILOR DE TEREN ÎN ZONA UNITĂȚII ADMINISTRATIV TERITORIALE, COMUNA MILCOIU, JUDEŢUL VÂLCEA", propus a fi realizat în comuna Milcoiu, judeţul Vâlcea.

Citeste mai mult
11 Iulie
Postat de: milcoiu
Hits: 24

ANUNȚ

CONSTRUIRE POD, CONSOLIDARE VERSANȚI ȘI LUCRARI DE STOPARE A ALUNECĂRILOR DE TEREN ÎN ZONA UNITĂȚII ADMINISTRATIV TERITORIALE COMUNA MILCOIU, JUDEȚUL VÂLCEA

Citeste mai mult
03 Iulie
Postat de: milcoiu
Hits: 23

ANUNȚ

EVENIMENTUL ORGANIZAT DE PRIMĂRIA ȘI CONSILIUL LOCAL MILCOIU CE SE VA DERULA DUMINICĂ, 23 IULIE 2023 DE „ZIUA COMUNEI MILCOIU", EDIŢIA A III- A SE VA DESFĂSURA ÎN CURTEA ȘCOLII GIMNAZIALE MILCOIU V-VIII ȘI A CENTRULUI DE PERMANENȚĂ.

VĂ AȘTEPTĂM CU DRAG!

Citeste mai mult
Prima pagina    Urmatoarea pagina    --Pagina 1din 12--   Anterioara pagina     Ultima pagina